329935791_1347818502719728_8052028973689697344_n In educationale,stiri

Școala Primară Mușatinii este pregătită pentru un nou an școlar!

Îndată ce s-au încheiat pregătirile pentru acest an școlar, Școala Primară „Mușatinii” a și demarat acțiunile de pregătire pentru anul școlar viitor.
Cu un palmares bogat de activități școlare și extrașcolare, cu un învățământ centrat pe elev, Şcoala Primară „Muşatinii”, unitate de învăţământ patronată de Fundaţia „Episcop Melchisedec”, autorizată prin Hotărârea Consiliului Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar nr. 16 din 10.09.2019 și inclusă de Inspectoratul Şcolar Neamţ în reţeua școlară a municipiului Roman, se pregătește pentru o nouă serie de școlari ai clasei pregătitoare.
Școala Primară Mușatinii este pregătită pentru anul școlar 2023-2024 să educe și să supravegheze în regim de after school un număr de 20 de copii la clasa pregătitoare, 20 de copii la clasa întâi, 20 de copii la clasa a doua și 20 de copii la clasa a treia.
Oferta noastră educațională cuprinde, pe lângă activitățile curriculare, variate activități extracurriculare: cursuri de șah, cursuri de dans, cursuri Cambridge.
Cu dragoste, dedicație si eforturi susținute din partea întregului personal, prin pronia lui Dumnezeu, am reușit ca, în scurt timp, școala noastră să-și câștige renumele și să reprezinte una din alegerile stabile ale părinților, pentru că noi le-am împlinit așteptările:
– numărul limitat la un maximum de 20 de elevi în clasă;
– educația de calitate oferită copiilor cu profesionalism şi dăruire de cadre didactice cu experienţă în învăţămânul primar;
– dotarea materială și tehnologică modernă;
– programul zilnic oferit elevilor 8 – 17 care asigură copiilor supraveghere calificată de educare, formare şi dezvoltare cât mai completă a personalităţii dar şi confortul psihic al părinţilor;
– mâncarea proaspătă gătită în fiecare zi în unitatea noastră;
– activitățile socio-educative în care sunt implicați copiii și în urma cărora au obținut numeroase premii;
– posibilitatea educării, supravegherii și îngrijirii copiilor pe durata vacanței de vară.
Toții copiii școlarizați la Școala Primară „Mușatinii” au asigurată participarea la programul Școala de Vară cu care ne mândrim ca fiind un program de tradiție susținut de Fundația „Episcop Melchisedec”.
Pentru că totul se conturează mult mai bine la fața locului, vă așteptăm în vizită să ne cunoaștem și să vă detaliem oferta educațională.