IMPLICA-TE

1. Doneaza în cont
Depuneti orice suma doriti în contul Fundatiei „Episcop Melchisedec”. Veti primi o chitanta doveditoare pentru donatia dumneavoastra. Contul nostru este:

RO 57 RNCB 0198.0033.2395.0001– pentru donatii in RON

2. 2 % conteaza!

După un an de muncă în care aţi primit salariul pentru activitatea depusă, şi din care

v-a fost oprit impozit, puteţi dispune ca 2% din acest impozit să fie direcţionat către instituţia noastră filantropică.

Iată mai jos care sunt pașii.

 Completți formularul:Completațiși semnați DECLARATIA 230 dacăîn anul fiscal precedent ați obținut venituri ca salariat.

Nota bene: rubrica Suma se completează opțional și poate fi calculată de către organul fiscal.

 Depuneți formularul:
Puteți depune formularul la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire, până la noul termen prevăzut legal.

 

 Convingeți cât mai mulți oameni din jurul dumneavoastră – familie, prieteni și colegi, să semneze formularul 2% pentru Fundația „Episcop Melchisedec”.Contactați-ne oricând aveți nevoie de o informație.

Multumim!

3. 20 % din impozitul pe profit

Ca și companie, puteți decide că până la 20% din impozitul pe profit să fie alocat pentru o cauză în care credeți. Semnați un contract de sponsorizare și sumă respectivă va fi edusa din impoztiul datorat statului.

Potrivit prevederilor Codului Fiscal, cheltuielile de sponsorizare pot fi scăzute din impozitul pe profit datorat dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții: nu depășesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat și sunt în limită a 3 la mie din cifră de afaceri, iar plățile trebuie făcute până la 31 decembrie.

Descărcați aici contractul de sponsorizare.

Multumim!
4. Sustine un copil
Costul lunar pentru sustinerea unui copil în Centrul de zi pentru copii este de 250 lei. Acest cost cuprinde o masa calda pe zi, diferite rechizite pentru scoala.
5. Donatii în natura
Fie ca sunteti o companie sau o persoana privata, puteti dona produse pentru copiii, batrânii si familiile pe care le sprijinim.
Astfel puteti dona: jucarii, jocuri, carti, rechizite, haine, alimente, etc.
6. Fii voluntar!
Te-ai gândit vreodata ca este vremea sa oferi din timpul tau si sa devii voluntar pentru o asociatie sau fundatie caritabila? Ofera din timpul, cunostintele, abilitatile, talentul si entuziasmul tau pentru a ajuta o persoana! Fundatia „Episcop Melchisedec” încurajeaza implicarea unui numar cât mai mare de voluntari în proiectele derulate.
Voluntariatul reprezint? activitatile de interes public desfsaurate din propria initiativa de orice persoanaîn folosul altora, fara a fi remunerat.