• Str. Alexandru cel Bun, Nr. 4, Roman, Neamt
  • 0728 880 510
  • fundatiamelchisedec@gmail.com
WhatsApp Image 2022-11-22 at 15.24.14 In educationale,stiri

Cerc pedagogic organizat de Grădinița cu Program Prelungit „Episcop Melchisedec”

Grădinița cu Program Prelungit ,,Episcop Melchisedec” din cadrul Fundației ,,Episcop Melchisedec” a fost gazda care a organizat în ziua de marți, 22 noiembrie 2022, Cercul Pedagogic nr.1 – Formarea Continuă a educatoarelor, având tema: Activitățile STEAM în educația timpurie.

Cele 34 de cadre didactice participante au dezbătut aspecte privind această abordare educațională care folosește Știința, Tehnologia, Ingineria, Arta și Matematica pentru a îmbunătății procesul de învățare și a oferi copiilor o educație complexă.

Colectivul didactic al Grădiniței cu Program Prelungit ,,Episcop Melchisedec”, coordonat de Dna Prof. Pîcă Despina, a impresionat prin profesionalismul de care a dat dovadă în activitățile desfășurate și referatele prezentate. În unanimitate, s-a oferit nota ,,10 cu Felicitări!” pentru modul cum a fost organizat cercul, Fundația Episcop Melchisedec definindu-se nu numai prin atributele sale caritabile, ci și ca paradigmă a eleganței și excelenței în educație.

Au fost vizitate sălile de clasă din grădiniță, dormitoarele, sălile de masă. La final, toate doamnele educatoare au mers să se închine în Catedrala Arhiepiscopală Sfânta Cuvioasă Parascheva și s-au bucurat de o agapă oferită cu generozitate de PC Arhim. Pimen Costea, Președintele Fundației Episcop Melchisedec.

Mulțumim pe această cale tuturor care s-au implicat în reușita acestei activități. Numai în echipă putem fi cei mai buni! ( monahia Dionisia Șchiopu – director educațional Fundația „Episcop Melchisedec”)