• Str. Alexandru cel Bun, Nr. 4, Roman, Neamt
  • 0728 880 510
  • fundatiamelchisedec@gmail.com

În cadrul Fundației s-au desfășurat și se defășoară și alte programe sociale, prin care se vine în ajutorul celor nevoiași, cum ar fi:

- Burse școlare – în parteneriat cu FRANCHINI ACCIAI S.p.A. – Italia și cu   S.C. HIDROTERM din Roman, Fundația „Episcop Melchisedec” oferă burse școlare lunare copiilor și tinerilor cu rezultate bune la învățătură cât și celor din familii cu venituri mici. Valoare totala a proiectului – 20.000 lei

 

Atelier de terapie ocupațională – voluntarii și copiii din cadrul Centrului de zi confecționează diferite obiecte decorative, felicitări, mărțișoare, etc.

 

„Fii voluntar!” – în parteneriat cu Asociația „Mușatinii”, elevi și profesori voluntari din Roman vin în sprijinul desfășurării activităților din cadrul Fundației.

 

Sărbătorile sunt pentru toți – Pachete cu alimente și haine cu ocazia Sfintelor Sarbătorilor de Crăciun și de Paște – mai multe familii beneficiază de pachete ce conțin alimente de bază, dulciuri, jucării și îmbrăcăminte.

 

Excursii și tabere – La sfârșit de an școlar se organizează excursii pentru copiii din cadrul Centrului de zi pentru copii, excursie în care sunt fost vizitate diferite obiective turistice din județul Neamț sau din țară.