• Str. Alexandru cel Bun, Nr. 4, Roman, Neamt
  • 0728 880 510
  • fundatiamelchisedec@gmail.com
whatsapp-image-2020-03-09-at-15.11.52-2 In stiri

8 Martie la Centrul Eparhial Roman

 Angajatele Centrului eparhial de la Roman au fost felicitate în Sala Mitropolit Dosoftei de părintele Arhimandrit Pimen Costea, Vicar eparhial, care a oferit din partea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, câte o floare ca simbol al respectului și prețuirii cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Părintele Arhimandrit Pimen Costea, Vicar Administrativ al Centrului Eparhial Roman, a oferit de Ziua Internaţională a Femeii, tuturor angajatelor de la Centrul eparhial Roman, florile recunoștiinței și binecuvântarea Arhiepiscopului Ioachim.

Arhipăstorul Eparhiei Romanului şi Bacăului a adresat prin părintele Vicar, cu acest prilej, tuturor doamnelor un cuvânt special subliniind semnificația simbolică a cifrei 8 și mulțumind pentru lucrarea lor benefică în Biserică şi societate., explicând și rolul femeii în păstrarea spiritualității în familia tradițională.

A urmat un frumos și inedit spectacol format din cântece și poezii dedicate femeii ce a fost creat de copiii de la Grădinița Episcop Melchisedec, formați de cadrele didactice din cadrul Fundației romașcane. La finalul prestației lor artistice copilașii au primit câte o carte de colorat și câte un sfințișor pregătit în Brutăria Betleem.

Apoi, în semn de felicitare, au fost oferite flori tuturor maicilor, doamnelor și cadrelor didactice care se ostenesc împlinind diferite ascultări la Centrul eparhial și la Fundația Episcop Melchisedec de la Roman.