2 In educationale,sociale,stiri,Uncategorized

1 Decembrie – sărbătorit de cei mici cu inimi mari!

      În zilele premergătoare Zilei Naționale a României, în sălile de clasă ale Grădiniței cu Program Prelungit ,,Episcop Melchisedec” și ale Școlii Primare „Mușatinii” din cadrul Fundației ,,Episcop Melchisedec” au răsunat glasurile copiilor în diverse momente artistice patriotice. Dacă cei mai mici preșcolari au învățat culorile drapelului și le-au imprimat pe hârtie și în inimile lor, cei mai mari au înțeles simbolistica acestora, iar școlarii s-au întrecut în cântece și poezii.

Evenimentul intitulat ,,1 Decembrie, în inimile copiilor!” a debutat în Sala de festivități a Fundației în prezența cadrelor didactice și a continuat în Reședința Arhiepiscopală a Centrului Eparhial din Roman, în prezența Înalpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și a PC Arhim. Pimen Costea, Președintele Fundației ,,Episcop Melchisedec”.

În încheiere, toți cei prezenți au cântat Imnul României, iar Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a binecuvântat fiecare copil, oferindu-le dulciuri și fructe.

monahia Dionisia Șchiopu – Director Educațional Fundația „Episcop Melchisedec”